Üzleti képzés

Felépíthetsz egy sikeres vállalkozást akár egy kávé mellett beszélgetve is, csak kitartás és kreativitás kell hozzá. Szívesen segítek is benne. Az effektív munka, a stratégia-tervezés és az egyedi megoldások keresése az erős oldalam, ezeknek is köszönhetem, hogy rekordokat döntögetve rövid idő alatt Európa vezető tanácsadói közé kerültem és a pandémia korlátozásai ellenére találtam megoldást a fejlődésre.

Az üzleti képzés jelenleg kétféle formában zajlik

    • 2-3 havonta újrainduló csoportos képzés formájában, mely során megmutatjuk a tanácsadói munka alapjait, hogy végezhetjük ezeket hatékonyan, hogy minél hamarabb keressünk is vele, hogyan lehet személyre szabni az egyéni lehetőségeknek megfelelően (pl. kisgyermekes anyukák számára), különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki az érdeklődéséhez és erős oldalaihoz mérten építse föl az üzleti tervét, hogy ne csak effektív, hanem szórakoztató is legyen a munka.
    • Különösen elkötelezett tanácsadók számára egyéni mentoring formájában heti egy vagy két alkalommal.
    • Mindkét képzés magába foglalja egy éves terv elkészítését és havi konzultációs lehetőségeket is.
kövess

engem instagramon

keress

minket bizalommal

Tanácsadóink megtalálhatók szerte Magyarországon és Szlovákiában is, valamint 10 további európai országban. Ha kapcsolatba lépsz velem, elnavigállak ahhoz, aki a legközelebb van a lakóhelyedhez, hogy személyesen találkozhassatok és élőben is megtapasztalhasd az olajos gondoskodást.