Az olajokról

  Mégis mik azok az esszenciális olajok?

  • Aromás illékony anyagok, amelyek megtalálhatók a növények különböző részeiben, a virágban, levélben, szárban, gyökerekben. Megvédik őket a környezeti ártalmaktól és a káros mikroorganizmusoktól.
  • Ugyanilyen hatásosan képesek védeni az emberi testet is, mivel képesek a sejtmembránon is áthatolni.
  • Bevált módszer gyógyteákat inni egy-egy probléma esetén, az esszenciális olajok viszont akár 50- vagy 70-szer is hatékonyabbak lehetnek, mivel nagyon magas a koncentrációjuk. Gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy pl.1 liter mentaolaj előállításához 1 tonna növényi alapanyagra van szükség. Ezért aztán 1 csepp mentaolaj olyan erővel bír mint 28 csésze menta tea.
  • Az ilyen mértékű koncentráció csak a megfelelő sajtolási technikákkal érhető el, desztillációval alacsony hőmérsékleten vagy hidegsajtolással.
  • Ahhoz, hogy biztonságos legyen, az esszenciális olajnak teljesen tisztának kell lennie, melyet nem csak a vegyszermentes növénytermesztés, hanem a számos laborvizsgálat is biztosít, hogy kiszűrjenek minden apró szennyeződést. A doTERRÁnál, ha valamelyik alapanyag nem felel meg 100%-ban a magas minőségi kritériumnak, azt az olajat nem hozzák forgalomba, nem kötnek kompromisszumot.
  • Ez a magas minőség garantálja a biztonságos alkalmazást és a rendkívüli effektivitását az esszenciális olajoknak, melyet számos kutatással is bizonyítottak.

Hogyan használjuk őket?

  A CPTG minőségű esszenciális olajoknak 3 felhasználási módja van:

  • BELÉLEGEZVE Tenyérbe cseppentve, belélegezve közvetlenül az üvegből, párologtató készülékkel
  • HELYILEG, BŐRÖN Bemasszírozva a bőrbe, bázisolajjal hígítva, forró olajok esetén legalább 1:10 arányban
  • BELSŐLEG Egy pohár vízbe, egy kanál mézre, nyelv alá cseppentve vagy üres kapszulában lenyelni

Hogyan szerezd be őket?

1

Vásárlás kiskereskedelmi áron

Abban az esetben, ha csak 1-2 termékre van szükséged, kiskereskedelmi áron megvásárolhatod a webshopon keresztül: http://mydoterra.com/enikogaal

Az aktuális hivatalos árjegyzékeket megtalálod itt:

2

Saját törzsvásárlói számla nyitása

Ez miért előnyös?

 • 25% kedvezmény minden termékre a kiskereskedelmi árakhoz képest
 • levásárolható termékpontok és értékes termékek ingyen akár minden hónapban
 • tagja leszel egy támogató közösségnek
 • hozzáférés a saját kiadványainkhoz és a képzési anyagokhoz

kezdetek

Mit érdemes választani kezdésnek?

Én a Családi Szükségletek Csomagot ajánlom, amit mi csak kis házipatikának nevezünk, mert anyagilag a legkedvezőbb és ez a készlet úgy van összeállítva, hogy a benne lévő esszenciákkal a mindennapi problémák több mint 80%-a oldható. Ehhez a csomaghoz készítettünk egy oktatóvideó-sorozat is, hogy maximálisan ki tudd használni az összes esszenciális olajat.

1

Nyisd meg a mydoterra.com weboldalt és ott a lap alján kattints a Regisztráljon ma/Enroll today gombra

2

A következő lépésben válaszd ki nyelvet és az országot, ahova a csomagot szeretnéd

3

Töltsd ki a személyes adatokat, a szállítási címet, mindent ékezetek nélkül. A beléptető ID-hoz írd be az 5473837 kódot. Ez az én tanácsadói számom. Ez azért fontos, hogy a csapatomhoz kerülj, kapcsolatba tudjak lépni veled és segíthessek a későbbiekben is.

4

Az utolsó lépésben válaszd ki a számodra legkedvezőbb belépő csomagot és a fizetési módot. A postaköltség, vagyis a futárszolgálat ára egységes egész Európában, ezt az összeget visszakapod levásárolható pontok formájában.

kövess

engem instagramon

keress

minket bizalommal

Tanácsadóink megtalálhatók szerte Magyarországon és Szlovákiában is, valamint 10 további európai országban. Ha kapcsolatba lépsz velem, elnavigállak ahhoz, aki a legközelebb van a lakóhelyedhez, hogy személyesen találkozhassatok és élőben is megtapasztalhasd az olajos gondoskodást.