GYIK

Miben mások a doTERRA esszenciák a boltokban kapható illóolajokhoz képest?

A boltokban kapható illóolajokat gyakran jelölik úgy, hogy 100% tisztaságúak, ez viszont sajnos nem fedi a valóságot. Az európai előírások lehetővé teszik ezt a feliratot már akkor is, ha az illóolaj tartalmaz 1-2% valódi növényi kivonatot. A piacon lévő esszenciáknak csupán töredéke tiszta, ezért legyetek különösen óvatosak, főleg a hamisítványokkal, mert azok még ártalmasak is lehetnek az egészségünkre. Vásároljatok CPTG tanúsítvánnyal rendelkező esszenciákat olajokat.

Használhatják az esszenciális olajokat várandós nők is?

öbbségében igen, nagyobb hígításban, de van pár esszencia, amit ajánlott inkább kihagyni a terhesség alatt: pl. a Cassia, Cinnamon, Cypress, Thyme, Rosemary, Wintergreen, Birch.

Hogyan kapom meg a megvásárolt termékeket? Mennyi a postaköltség?

A csomagokat futárszolgálat viszi házhoz, ezért van szükség a rendelésnél a pontos címre és a telefonszámra is. A szállítási költség egységes egész Európában, viszont a tagok ezt minden rendelés után visszakapják levásárolható pontok formájában.

Ha tag leszek, árulnom is kell az esszenciális olajokat?

Nem.  Ha csak saját magadnak és a családodnak vásárolsz, akkor is megéri tagnak lenni, hiszen 25% kedvezménnyel juthatsz a termékekhez, de ha szeretnél egy kis plusz pénzt keresni, akkor a doTERRÁnál több lehetőséged is van rá a speciális bónuszoknak köszönhetően.  

Bónuszokról, lehetőségekről, kompenzációs tervről bővebben itt olvashatsz: https://media.doterra.com/hu/hu/flyers/compensation-plan.pdf

Miért olyan drága a doTERRÁs esszenciális olaj?

Ha belegondolunk abba, mennyi pénzt hagyunk rendszeresen a gyógyszertárakban, akkor a tiszta esszenciális olaj már nem is tűnik drágának, hiszen számos más terméket ki tudunk vele váltani. Én ezt akkor tudatosítottam, mikor az összes allergiagyógyszert, köptetőt és orr-sprayt sikerült lecserélnem egy termékre, az Air keverékre. Ne felejtsük el, hogy nagyon hatékony, koncentrált kivonatokról van szó, melyeket csak 1 cseppenként használunk. Egy 15ml-s üveg átlagosan 250 cseppet tartalmaz. Egy csepp Peppermint esszencia enyhíteni tudja a fejfájást vagy az emésztési problémákat. Ha így összehasonlítjuk, mennyibe kerülne 250 darab gyógyszer, akkor melyik a drágább?

Biztonságos az esszenciák használata kisgyerekeknél is?

Igen, csak ügyelni kell a hígítási arányokra. Használhatunk már eleve hígított Touch verziókat az olajokból, a gyerek-készletet vagy hígíthatjuk őket mi magunk is a gyerekek korának megfelelően. 

6 éves kor alatt a lokális és aromás használatot részesítjük előnyben, még nem ajánlatos az esszenciák belső fogyasztása, viszont speciális esetekben, pl. ételmérgezésnél tehetünk kivételt. Egy gyerek esetében az ajánlott maximális mennyiség 12 csepp/nap.

Táblázat: Olajok használata gyerekek esetében

Milyen kötelességeim vannak, kell-e rendszeresen rendelnem, ha törzsvásárlói számlát nyitok a doTERRÁnál?

Nem. A törzsvásárlói számla nyitása nem jár kötelességekkel, viszont rengeteg előnye van, ha mégis sikerül rendszeresen rendelned. A törzsvásárlói programon belül levásárolható pontokat gyűjtesz és ajándék termékekhez is juthatsz minden hónapban. 

A törzsvásárlói programról bővebben: https://media.doterra.com/hu/hu/flyers/loyalty-rewards-program.pdf

kövess

engem instagramon

keress

minket bizalommal

Tanácsadóink megtalálhatók szerte Magyarországon és Szlovákiában is, valamint 10 további európai országban. Ha kapcsolatba lépsz velem, elnavigállak ahhoz, aki a legközelebb van a lakóhelyedhez, hogy személyesen találkozhassatok és élőben is megtapasztalhasd az olajos gondoskodást.