Nehéz napok?

2023.04.19.

|

Szerző: Eniko

Tudtad, hogy nem kell szenvedned a PMS-től minden hónapban, hogy a hormonháztartás egyensúlyba hozásával könnyen megszabadulhatsz a kellemetlen tünetektől?

A Clary Calm női keveréket úgy alkották meg, hogy nem csak a menstruációs görcsöket csillapítja villámgyorsan, hanem a menstruáció kezdete előtti hangulatingadozásokat is képes enyhíteni. Akár idegességről van szó, akár duzzadt mellekről, lokálisan a bőrre kenve szinte percek alatt változtatni tud az állapotunkon.

A nők havi keveréke mellett több olyan egyösszetevős esszenciális olaj is létezik, melyek pozitív hatással vannak a női hormonokra, és üres kapszulába cseppentve naponta belsőleg is fogyaszthatók, ill. golyós üvegben összekeverve minden nap alkalmazhatjuk őket az alhasi területre kenegetve. Az állandó használattal megelőzhető a hormoningadozás és a PMS is.

Ezek közé tartozik a muskotályzsálya, azaz a Clary Sage olaj, a muskátli, vagyis Geránium, de a Patchouli és az Ylang Ylang is. A kedvenc hormon-harmonizáló receptemben is ezt a négy esszenciát használom egyenlő arányban és ebből a keverékből fogysztok napi 2-3 cseppet belsőleg. Amit rögtön észrevettem, mikor már pár napja használtam, hogy jobban kezelem a stresszt, nincsenek falási rohamaim és a ciklusom sokkal kiszámíthatóbb, tisztában vagyok a testem működésével, pontosan tudom, mikor van az ovulációm és érzem a menstruáció kezdetét is, nem érhet kellemetlen meglepetés. A legjobb benne viszont az, hogy szinte elfelejtettem, mi is a PMS, mert ezekben a napokban megelőzésképpen is alkalmazom a Clary Calm keveréket, így nincs feszültség.

 

Ha te is PMS-től vagy hormonális problémáktól szenvedsz, kérj termékmintát, bővebb információért vagy egy receptekkel felturbózott videóért pedig jelentkezz a Tanácsadás menüpont alatt.

kövess

engem instagramon

keress

minket bizalommal

Tanácsadóink megtalálhatók szerte Magyarországon és Szlovákiában is, valamint 10 további európai országban. Ha kapcsolatba lépsz velem, elnavigállak ahhoz, aki a legközelebb van a lakóhelyedhez, hogy személyesen találkozhassatok és élőben is megtapasztalhasd az olajos gondoskodást.