Miért vállalkozom dōTERRA tanácsadóként?

2022.04.27.

|

Szerző: Eniko

Mert a munkám során érzem, hogy jobbá tehetem mások életét. Korábban tanárnőként dolgoztam egy gimnáziumban, de a kötött munkaidő, kevés fizetés és a folytonos csalódás a rendszerben nagyon kimerített fizikailag és idegileg is.

Most magam osztom be az időmet, van időm a családomra, a hobbijaimra, utazhatok, és minden egyes munkával töltött idő boldoggá tesz, hiszen minden konzultáció után pozitív visszajelzést kapok. Segíthetek az ügyfeleimnek megőrizni az egészségüket, megoldást tudok javasolni a legkülönfélébb problémáikra, és ez mindennél többet jelent. Ehhez keresve sem találhatnék jobbat egy olyan partnercégnél, ahol a vezetőség is ugyanilyen értékeket vall, és ezt számos területen bizonyítják is, legyen szó jótékonyságról vagy a munkatársak megbecsüléséről.

kövess

engem instagramon

keress

minket bizalommal

Tanácsadóink megtalálhatók szerte Magyarországon és Szlovákiában is, valamint 10 további európai országban. Ha kapcsolatba lépsz velem, elnavigállak ahhoz, aki a legközelebb van a lakóhelyedhez, hogy személyesen találkozhassatok és élőben is megtapasztalhasd az olajos gondoskodást.